Profil

Truck-Kompagniet Skagen ApS

Om os

Vores baggrund

Truck-Kompagniet Skagen ApS bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, hvilket kommer dig til gavn som kunde.

Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag til en større opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under kontakt og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Mission & Vision

Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i losning, lastning og transport af konsumfisk i isolerede containere. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som er god ved miljøet, og samtidig er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision

​Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores ydelser og er fuldt tilfreds med hele processen fra første opkald til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder vores kunders behov.

Hvad koster mandskabsudlejning?

Kontakt os og hør mere eller
​få beregnet en pris

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores mandskabsudlejning, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på leje af vores dygtige medarbejdere. Vi tager en indledende dialog, hvor vi aftaler de nærmere detaljer i forbindelse med udlejningen.

Vi tilbyder ansættelser fra dag til dag, og du kan få glæde af kyndigt og erfarent personale, som du slipper for at skulle bruge tid på at lære op. Vores ansatte har stor erfaring inden for havnerelateret arbejde, og vi står klar til at hjælpe dig med at holde firmaet i gang, hvad enten du har brug for ekstra hænder i forbindelse med sygdom, ferier eller sæsonarbejde.

Kontakt Truck-Kompagniet Skagen ApS

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud i dag!

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os på telefon:
98 44 66 66, e-mail: truck-kompagniet@mail.tele.dk eller via vores kontaktformular til højre.


Beskriv gerne kort hvad opgaven drejer sig om. Vi vender tilbage inden for 24 timer. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Truck-Kompagniet Skagen ApS

Truckvej 1, 9990 Skagen

Klik her for rutevejledning

CVR nr.: 75195117

Kontaktoplysninger

Tlf.: 98 44 66 66

E-mail: truck-kompagniet@mail.tele.dk

Få tilbud i dag!

Åbningstider

Mandag - fredag: 07.00 - 15.00

Telefon døgnåbent Man –Søn

(Vagt Tilkald)