• Slide2
  • Slide1

Truck-Kompagniet Skagen ApS

Vores baggrund

Truck-Kompagniet Skagen ApS bygger på flere års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række gode kunder, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, hvilket kommer dig til gavn som kunde.
Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed.

Ønsker du et uforpligtende prisoverslag til en større opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under kontakt og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Vores mission

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i losning, lastning og transport af konsumfisk i isolerede containere. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som er god ved miljøet, og samtidig er omkostningsbesparende for vores kunder.

Vores vision

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores ydelser og er fuldt tilfreds med hele processen fra første opkald til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder vores kunders behov.


DSC 1775
IMG 0169
IMG 0202
IMG 0207
IMG 0211